menuclose

Loge

Hos oss finner du en mysig loge på två våningar på hela 400 kvm. Här kan du anordna fest, bröllop & event. Vi hjälper gärna till med det du behöver ha hjälp med & kommer med välbehövliga tips. Vi har en hel del att hyra ut inför festen så fråga oss innan vad du söker specifikt.
I ladan får 80 personer vistas samtidigt & ladan har även en liten mingeldel utanför med tak & en husvagnsbar som ingår i uthyrningen.

Ladan hyr du för 15.000sek, 50% betalas vid bokning av ditt valda paket inklusive tillval & resterande senast 3 månader innan eventet. I hyran ingår de möbler som finns, el & wifi. Ni har även tillgång till ladan några dagar innan, det bestäms på förfrågan & efter önskemål. Ni har alltid tillgång till ladan för städning & fix 1-2 dagar efter eventet.

Festen får vara senast till kl 02.00 på eventdagen.

Vi hjälper gärna till med dekorering, dukning & allt som hör till. Söker ni ett sådant paket där allt ingår så skicka ett mail till info@pahljons.se så skickar vi priser & paket. Vi har även massor av dekor, vintageporslin i alla dess former, vaser & annat för uthyrning.

Hos oss kan du även hyra ateljén för boende upp till 8 personer – ett fristående hus på 200kvm där exempelvis bröllopsföljet kan bo, mysa & göra sig iordning på den stora dagen. Länk för bilder hittar du HÄR!

Saker som du kan lägga till;
-Städning av loge & utanför = 3000kr
-Sophantering = 1500kr
-Hyra av porslin & övrig dekor = beror på antal & vad, pris på förfrågan.

Vid avbokning betalas ej förskottsavgiften tillbaka. Behöver datumet ändras så hjälper vi givetvis till med detta om datumet är ledigt hos oss kostnadsfritt.

Fotograf nedan: Smallpigart

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *